Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Την ύψιστη διάκριση από τον κορυφαίο Οργανισμό DLG(Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft – Γερμανική Γεωργική Εταιρεία) έλαβε η ΗΠΕΙΡΟΣ για τη διαχρονικά σταθερή ποιότητα των προϊόντων της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για να μπορέσει μια εταιρεία να διεκδικήσει τη βράβευση “Award for Longstanding Product Quality” θα πρέπει να συμμετέχει στις Διεθνείς Δοκιμές Ποιότητας του DLG Test Center Food για τουλάχιστον 5 συνεχόμενα έτη και να λαμβάνει κάθε χρόνο, σταθερά, τουλάχιστον τρεις διακρίσεις για τα προϊόντα της. Τα προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ που έχουν αξιολογηθεί από την κριτική επιτροπή του Οργανισμού DLG κατά τη διάρκεια των 5 τελευταίων ετών είναι η Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ, η Βιολογική Φέτα ΠΟΠ ΗΠΕΙΡΟΣ, η  ΗΠΕΙΡΟΣ φέτα ΠΟΠ Λιγότερο Αλάτι και το ΗΠΕΙΡΟΣ Κατσικίσιο Λευκό Τυρί.

«Οι νικητές του συγκεκριμένου βραβείου τεκμηριώνουν τη στρατηγική ποιότητάς τους ως σαφή υπόσχεση για συνέπεια στη διασφάλιση ποιότητας και περαιτέρω ανάπτυξη.» τονίζει ο Πρόεδρος της DLG, Hubertus Paetow.

Τα προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ παράγονται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές και τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους που εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητά τους σε όλη τους τη διαδρομή - από την παραγωγή και τη συσκευασία μέχρι τη διανομή τους στο σημείο πώλησης. «Νιώθουμε εξαιρετικά υπερήφανοι για τη συγκεκριμένη βράβευση που έρχεται να επισφραγίσει το όραμά μας για την παραγωγή πρωτίστως ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων και τη δέσμευσή μας για συνεχή εξέλιξη και καινοτομία, σύμφωνα με τα παγκόσμια διατροφικά πρότυπα. Η διασφάλιση της σταθερά υψηλής ποιότητας και γεύσης των προϊόντων μας, πάντα με σεβασμό στην παράδοση, αποτελεί για εμάς θεμελιώδη αξία και κορυφαία προτεραιότητα. Και έτσι ακριβώς σκοπεύουμε να συνεχίσουμε.» δήλωσε η Marketing Director της ΗΠΕΙΡΟΣ, Μαρία Γιαννακοπούλου.

Pin It

symposio 1

symposio 1