Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Ο Παναγιώτης Θεοδωρακόπουλος είναι ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΑ στο Δήμο Πηνειού όπως αποφασίστηκε στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου, μετά από την πρόταση που κατέθεσε ο Δήμαρχος Αλέξης Καστρινός, ομόφωνα ψηφίστηκαν και τα μέλη (τακτικά και αναπληρωματικά ) της Δημοτικής Επιχείρησης


Του Δημήτρη Ζιάκα
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν συμμετείχε η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας. Αυτό ακριβώς κατήγγειλε ο Δήμαρχος Πηνειού Αλέξης Καστρινός επισημαίνοντας την ελλειμματική συμμετοχή της μειοψηφίας για ένα τόσο σοβαρό θέμα το οποίο όπως είπε, ήρθε τρεις φορές προς συζήτηση ως θέμα ημερήσιας διάταξης.

dim symv pineiou pleiopsifia 2024

ds pineiou proedreio 2024 1
«Προφανώς δεν αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει σοβαρότατο προβλήτα με το νερό που είναι δημόσιο αγαθό. Υπάρχει πρόβλημα με τους υδατόπυργους , με τους βιολογικούς. Στη ΔΕΥΑ χρωστώνται μεγάλα ποσά ενώ δεν έχει κάνει ισολογισμούς. Είναι ένα καράβι που καίγεται! Τους αφήνω στην κρίση του κόσμου…» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καστρινός.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ «ΗΛ-ΚΑ» ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ

Pin It

symposio 1

symposio 1