Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Στις 6 Απριλίου 2022, ο ΟΦΑΣ με πολύ μεγάλη τιμή και χαρά φιλοξένησε στον χώρο που διαχειρίζεται μαθητές που ανήκουν στο πρόγραμμα Erasmus από την Ισπανία και την Πολωνία μαζί με τους καθηγητές τους.Τους συνόδευαν και μαθητές από το Γυμνάσιο Λεχαινών. Ο πρόεδρος , το Δ.Σ καθώς και μέλη του Ομίλου έφεραν την ομάδα - τους εξαιρετικούς επισκέπτες κοντά στο πανέμορφο άλογο, τους μίλησαν γι' αυτό, τους ξενάγησαν στους στάβλους.

Επίσης είχαν την ευκαιρία να θαυμάζουν τον καλπασμό των αλόγων αφού οι Σπαρτακιστές τους παρουσίασαν μια μικρή επίδειξη δεξιοτεχνίας.Ακόμη, όσα παιδιά ήθελαν ίππευσαν με την επίβλεψη των αρμοδίων του Ομίλου. Στην ιππασία των μαθητών τον πρώτο λόγο είχε ο Γιάννης Βαρβαρέσος.Με τα άλογά τους (στους οποίους αξίζουν πολλές ευχαριστίες) ήταν από την Αμαλιάδα ο Αντώνης Σκουρλής και ο Αλέξανδρος Νησιώτης. Από την Ανδραβίδα ο Κώστας Κοτσαύτης, ο Χάρης Γεωργιόπουλος, ο Γιάννης Βαρβαρέσος.Για την επιτυχία της φιλοξενίας βέβαια εργάστηκαν όλοι (χωρίς συνεργασία δεν επιτυγχάνεται κάτι) όπως ο Αντώνης Αγραπίδης, ο Νίκος Μπαλατλής, ο Νίκος κι ο Γιώργος Αγραπίδης. Όμως, η γυναικεία παρουσία είναι πάντοτε απαραίτητη!Έτσι για ακόμη μια φορά η Μαρία Κοτσαύτη φρόντισε για το υπέροχο τραπέζι που έφερε πασχαλινή μορφή, η Νία Γεωργιοπούλου που φρόντισε για τις φωτογραφίες.
Οι ευχαριστίες είναι ειλικρινείς και δεδομένες προς όλους!Ξεχωριστά στον κ. Κ. Αντίοχο - Σούπερ Μάρκετ ΑΒ από την Ανδραβίδα για την ευγενική χορηγία που ολοκλήρωσε το κέρασμα στο τέλος της ξενάγησης.
Ο Όμιλος έχει ως αρχή την ανιδιοτέλεια, έχει ως στόχο το ταξίδι της ιππικής ιστορίας και παράδοσης με αληθινή αγάπη και ειλικρινή σεβασμό.
Το ευχάριστο και αισιόδοξο μήνυμα από την εν λόγω εκδήλωση είναι ότι τα παιδιά και οι συνοδοί τους έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, θα φτάσουν στις χώρες τους και στον απολογισμό τους θα θυμούνται τα χρώματα της άνοιξης στο ιππικό κέντρο, τα πανέμορφα άλογα , την αγνή φιλοξενία, την ανιδιοτέλεια στην προσφορά!Τα αγαθά που θυμίζουν την πραγματική Ελλάδα.
Αυτού του είδους οι δράσεις δεν αφορούν ατομικά κανέναν αλλά όλους καθόσον ταξιδεύει για άλλους τόπους η Ελλάδα, η Πελοπόννησος, η Ηλεία.
Ο πρόεδρος και όλοι οι Σπαρτακιστές που ήταν εκεί, ευχήθηκαν στους φιλοξενούμενους υγεία, πρόοδο, χαρά και φυσικά θα τους περιμένουν πάλι!

Σοφία Δ. Αγραπίδη

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, άλογο και γρασίδι

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, άλογο και γρασίδι

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, άλογο και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, άλογο και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που στέκονται, δέντρο και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και άτομα που στέκονται

Pin It

symposio 1

symposio 1