Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Η φετινή αγωνιστική σεζόν για το ανδρικό τμήμα της Γ.Ε.Π. Ηρακλής στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η ολοκληρώθηκε με τον αγώνα της Δευτέρας με αντίπαλο την Ολυμπιάδα Πατρών και οι νεαροί - ως επί το πλείστον - παίκτες της ομάδας αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον τους στο αγαπημένο τους άθλημα. Το Δ.Σ. της Γ.Ε.Π. Ηρακλής συγχαίρει όλους τους αθλητές και τους προπονητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν σε μια μεταβατική σεζόν για το ανδρικό τμήμα, όπου στόχος εξαρχής ήταν οι νεαροί παίκτες να γεμίσουν από εμπειρίες και παραστάσεις από την μεγάλη κατηγορία της ΕΣΚΑ-Η.

 

Άρχισε να σχεδιάζεται η νέα σεζόν!

Ήδη, ο Ηρακλής, θέλοντας από νωρίς να θέσει τις βάσεις για μια επιτυχημένη καινούργια αγωνιστική χρονιά, ξεκίνησε να σχεδιάζει το μέλλον. Οι άνθρωποι της ομάδας σε συνεργασία με την δημοτική αρχή και κάποιους επιχειρηματίες-υποστηρικτές του συλλόγου, έχουν θέσει ως στόχο να γίνει τη νέα σεζόν κάτι ξεχωριστό και κάτι πιο δυνατό, που θα δώσει μεγαλύτερη πνοή στο πυργιώτικο μπάσκετ.

Για το λόγο αυτό έχουν πραγματοποιηθεί ακρετές συζητήσεις και πριν από λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε μια πρώτη συνάντηση στο γραφείο του Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών – Κ.Ε.Π. και Αθλητισμού, Νώντα Κυριαζή, παρουσία σύσσωμου του Δ.Σ. της Γ.Ε.Π. Ηρακλής, του τεχνικού διευθυντή Σάκη Διαμαντόπουλου και με την συμμετοχή αρκετών επιχειρηματιών-υποστηρικτών του συλλόγου, όπως οι Βασιλόπουλος Τρύφωνας, Καλομοίρης Σάκης, Μιαούλης Δημήτρης, Μυλωνόπουλος Αλέξης και Σκορδαλής Νίκος. 

Πρώτο μέλημα όλων είναι να συνεχιστεί η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, ώστε να προωθούνται παίκτες από τα «σπλάχνα» στην ανδρική ομάδα, και από κει και πέρα τέθηκε ο στόχος που είναι το ανδρικό τμήμα του Ηρακλή να μπει σε νέες βάσεις και μέσα από σωστό προγραμματισμό, τα επόμενα χρόνια να καθιερωθεί στη μεγάλη κατηγορία της ΕΣΚΑ-Η και να επιχειρήσει το βήμα παραπάνω με γηγενείς παίκτες, που έχουν ανδρωθεί στον Ηρακλή.

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις, ώστε να δρομολογηθούν με κάθε λεπτομέρεια όλα τα ζητήματα εκείνα που αφορούν το ανδρικό τμήμα. Η αισιοδοξία είναι διάχυτη σε όλους τους εμπλεκόμενους, βλέποντας την μεγάλη ανταπόκριση που τυγχάνει το νέο αυτό εγχείρημα τόσο από το Δήμο, όσο και από τον επιχειρηματικό κόσμο του Πύργου.

Ευχή όλων η πόλη του Πύργου πολύ σύντομα να αποκτήσει τη θέση που της αξίξει στο μπασκετικό χάρτη της χώρας!!!!!!

hrakl 1

Pin It